Lempeää liikettä työpäivään -ohjauksia neljästi marras-joulukuussa

JärKeä-hanke järjestää Lempeää liikettä työpäivään -ohjauksia neljästi marras-joulukuussa. Tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen liikuntaa työpäivän lomaan. Ohjauskertojen sisällöt vaihtelevat. Ohjaukset toteutuvat verkkovälitteisesti. Tervetuloa mukaan liikkumaan lempeästi!

Ohjauksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Asahin osalta Sirpa Jyräs-Ikonen, joka on koulutettu Asahi Nordic B-ohjaaja, sekä Erja Anttonen, joka opiskelee Asahi Health -ohjaajaksi. Jyräs-Ikonen työskentelee Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry:ssä ja ohjannut Asahia mm. monille yhdistystoimijoille.

Muiden ohjauskertojen suunnittelusta ja ohjauksesta vastaa Erja Anttonen, joka opiskelee liikunnanohjaajaksi Kajaanin ammattikorkeakoulussa (monimuotokoulutus).

Lempeää liikettä työpäivään

18.11. klo 15-15:30 Kehoa ja mieltä tunnustellen: Asahi, Sirpa Jyräs-Ikonen, Asahi Nordic, B-ohjaaja & Erja Anttonen

26.11. klo 8.30–9 Ääntä huoltaen (EA)

2.12. klo 8.30–9 Tuolilla liikkuen (EA)

16.12. klo 8.30–9 Liikkeillä leikitellen (EA)

Osallistujien ei tarvitse avata kameraa eikä mikrofonia. Ohjauksissa ei käytetä musiikkia.

Tervetuloa! Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.

Ohjaukset Zoomissa

Ohjaukset Humakin Zoomissa.

Zoomissa on odotustila käytössä, joten odottele rauhassa, kunnes tilaisuuden järjestäjä ottaa sinut mukaan.

Ohjauskerrat tallennetaan

Ohjauksista Erja Anttosen osuudet tallennetaan koulutus- ja JärKeä-hankkeen tarkoituksiin. Osallistujalista ja mahdolliset chatit eivät tallennu mukaan. Osallistujan ei tarvitse avata mikrofonia eikä kameraa. Tallennuksen aloittamisesta ja päättämisestä kerrotaan osallistujille.

"JärKeä-hankkeessa tarjottavien ohjattujenLempeää liikettä työpäiviin -liikuntatuokioiden aikataulu infograafi, tieto löytyy tekstistä.”